2013. április 13., szombat

Nademost halál komolyan.../Nyílt levél, s végakarat./


HA esetlegesen úgy alakulna, hogy érintene téged a dolog, és lehetne kívánságom, ami természetesen nem evidencia, akkor:Szeretném ha majd elhamvasztanának. A lehető legolcsóbb módon, szertartás, s bármi extrától mentesen. S ezt követően, ha lehet valami vízbe, pl. akár a Dunába szórnának. De még mindig inkább engedjenek le a lefolyóban, minthogy egy olyan szórós parcellában hintsenek el. A kívánt folyamat mindössze ennyi lenne. Hangsúlyozottan a lehető legolcsóbb formában!

Kiegészítésként örülnék, ha testemet, illetve bármely szervemet, nem boncolgatnák, vagy használnák fel semmilyen orvosi, illetve tudományos procedúrához. Kölcsönadni sem kívánom semmilyen részemet.

Előre is hála és köszönet, ha bármi módon majdan ebbéli szándékomat elő tudod segíteni, érvényesíteni, avagy csak tudatni az illetékesekkel, a természetesen jelen pillanatban még bizonytalan jövőbeni időpontban!!

(Gondoltam legyen ennek nyoma, s ezert elküldöm néhányatoknak.)


ui:
Előre is elnézést kérek elmulasztott teendőim, elkövetett bűneim, s gyarlóságom okán!
Szeretetem örökké ölel mindőtöket, kik megértettetek!

NAGYON FONTOS NEKEM, HOGY AZ ITT ÖSSZEGYŰJTÖTT GONDOLATAIM MEGMARADJANAK, S TANULSÁGKÉNT JUSSANAK EL MINDEN ARRA NYITOTT, MINDEN AZT ÉRTŐ, MINDEN ENGEM ÉRZŐ LÉLEKHEZ!

Köszönöm...
N.
 

Nincsenek megjegyzések: